„Американската космическа майка навършва 98 години!“ Ето как възрастта и годините са променили Джун Локхарт

Тя е американската космическа майка, но сега ще отпразнува своя рожден ден на 9️⃣8️⃣th! ⏳😮Години минаха, но холивудската икона все още няма равна на себе си! 🤩👏 Джун Локхарт е остаряла като хубаво вино, чиито последни снимки можете да видите в тази статия! 👇

Колкото и изненадващо да изглежда, Джун Локхарт скоро ще навърши 98 години. Това е нещо, в което е трудно да се повярва, нали? Да се каже, че значителният ѝ принос, запомнящите се роли и несравнимата ѝ харизма са оставили завинаги следа в телевизията, е нищо не казващо. Превъплъщенията ѝ в „Ласи“ и „Изгубени в космоса“ направиха ролята ѝ в индустрията незаменима.

Именно участието ѝ в „Коледна песен“ поставя началото на дрипавата ѝ кариера в индустрията. Забележителното ѝ превъплъщение в образа на майката в „Ласи“ ѝ спечелва висока оценка и всеобщо признание. Тя приема ролята в „Изгубени в космоса“, която ѝ носи още по-голямо признание.

Екранната ѝ връзка с Бил Мъми, който пресъздаде телевизионния ѝ син, също беше забележителна. Никой няма да отрече, че приносът ѝ към развлекателната индустрия не може да бъде поставен под съмнение. Сред филмите, в които е участвала, са още „General Hospital“, „Анатомията на Грей“ и „7th Heaven“.

Въпреки преклонната си възраст, тя все още остава една от най-устойчивите и влиятелни фигури в индустрията.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh