„Ангелски красив бъдещ супермодел“: Очарователната дъщеря на актьора Круз и Кейти Холмс навърши 16 години

Запознайте се с очарователната 16-годишна наследница на актьора Круз и Кейти Холмс 😍

Няма нужда да споменаваме, че децата изпълват обременения ни и монотонен живот с безгранична радост, карайки ни да се чувстваме развълнувани и щастливи с искрената си усмивка и очарователни жестове. Трябва да се отбележи обаче, че наследниците на всепризнати знаменитости и легендарни хора всъщност привличат абсолютно всяко внимание към себе си, тъй като хората проявяват огромен интерес към техния живот и дейност.

Сега ще ви разкажем за очарователната и абсолютно очарователна наследница на емблематичния холивудски актьор Т. Круз и К. Холмс. Струва си да споменем, че дъщеря им вече навърши 16 години през април, изненадвайки приятно всички с ангелската си красота.

Понякога ни се струва, че едва тези дни легендарната филмова звезда държеше в ръцете си своето мъничко момиченце, докато сега тя вече е пораснала и е обожавана от милиони.

От само себе си се разбира, че Сури е наследила от майка си не само очарователния и разкошен външен вид, но и нейните жестове, мимики и маниери. Тя толкова много прилича на майка си, че някои дори ги наричат „две грахови зърна в шушулка“.

Трябва да се отбележи, че Сури изобщо не е проблемно дете. Тийнейджърката е с отворено сърце, креативна и самодостатъчна личност.

Въпреки това, след като се е развел с Холмс, Круз е видял дъщеря си само веднъж, вярвате или не. Това е станало, когато тя е решила да посети дома на баща си в Лондон.

Споделете мнението си за дъщерята на Круз – Сури!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh