„Анджелина, това не ти отива!“ Последната поява на Анджелина Джоли определено разочарова феновете ѝ

„А ти мислиш ли, че тази роба е красива?“😬Трудно е да осъзнаем, че перфектната Джоли се превърна от красавица в такава невзрачна и безвкусна баба😒💔Вижте сами в article⬇️⬇️⬇️

Анджелина Джоли е най-красивата и елегантна звезда, но когато в интернет се появиха снимки на Анджелина, направени от папараци на летището в Ню Йорк, феновете бяха разочаровани. Джоли, която винаги е печелила сърцата с външния си вид и стил, този път обърка интернет потребителите. Разбира се, объркването на феновете беше уместно.

Тя уверено вървеше с дъщеря си Захара през летището. Джоли носеше бяла рокля с дантела и волани. Феновете започнаха да обсъждат тоалета ѝ в интернет и го сравниха с роба. Този път Джоли и дъщеря ѝ бяха в Ню Йорк, за да си починат и да се забавляват.

Анджелина е щастлива, че може да прекарва свободното си време с най-голямата си осиновена дъщеря. Това е така, защото Захара не общува с Джоли всеки ден, тъй като се е преместила в Лос Анджелис, за да учи в училището Spelman.

Феновете на Анджелина са сигурни, че тя обича Захара повече от всичките си деца и тя ѝ липсва. Затова, когато момичето получи възможност да си почине и има ваканция, Джоли веднага отива с нея на място, където ще бъдат сами и ще прекарат прекрасно време заедно.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh