Бабата не може да си представи по-добра изненада от това да влезе в старата си къща, обновена от внуците ѝ.

Внуците изненадват бабата с най-хубавия подарък и сега тя има кухня мечта! 😮👏Възрастната жена едва повярва на очите си, когато видя обновената си кухня, чиито снимки можете да намерите в тази статия! 👇👇👇

Вече много години къщата на баба не е ремонтирана оставайки все същото старо и мизерно място, чието състояние оставяше много за желаене. В герои на днешния ден се превърнаха внуците, които решиха да изненадат скъпата си баба с най-добрия подарък.

Тапетите са избледнели, няма нищо, за което окото да се хване. А подът, направен да прилича на дърво, не можеш да погледнеш без сълзи.

Овдовялата баба не е могла нито финансово, нито физически да осъществи преобразяването на кухнята.

Свободното пространство е разпределено правилно, така че да няма визуални празнини. Горните рафтове също са осветени, което придава уют.

Престилката е изработена от бели тухлени плочки. Долната част на комплекта е в черни и сиви цветове. Вградена фурна с индукционен плот, хладилник, микровълнова фурна на удобно ниво.

Вместо старата маса са решили да поставят нова, кръгла, бяла, и два стола с интересен дизайн. За да я направят светла, окачили очарователен полилей с няколко крушки.

Може да изглежда, че не й харесва преобладаването на тъмните нюанси, но всичко изглежда толкова хармонично и стилно, че всичко изглежда фантастично.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh