„Бебето на татко се превърна в модел“: ето как изглежда сега дъщерята на загиналия Пол Уокър

Тя получава покани за десетки реклами и модни списания.🙌🙌🙌

Всички се натъжиха, когато научиха, че любимият и известен актьор е починал. За Пол Уокър, познат от „Бързи и яростни“, дъщерята Медоу беше истински ангел. Дори актьорът си направи татуировка с нейното име. Когато момичето било на 15 години, баща ѝ загинал в автомобилна катастрофа, което се превърнало в истински траур.

През последните три години Медоу живее с любимия си баща в Лос Анджелис. Майката на детето, Ребека Сотерос, обичаше алкохола и се бореше с алкохолизма.

Приятелите и семейството на Пол твърдят, че „Бързи и яростни“ е щял да бъде последният му филм, в който е имал роля. Но Уокър реши да се оттегли от ролята си, защото искаше да прекарва повече време с дъщеря си и да бъде винаги до нея.

Сега Медоу е на 24 години. Тя е истинска красавица, която се е превърнала в зашеметяващо момиче. Тя има много договори от различни агенции за модели. Получава покани от реклами и модни списания.

Момичето има много почитатели. Момичето води активен начин на живот, обича да пътува и да се занимава с доброволческа дейност.

Смятате ли, че прилича на баща си? Можете да споделите мнението си в коментарите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh