„Бедност или богатство?“ Двойката се премества да живее в тази странна къща, направена изцяло от антики

След като разгледахме стаите на това странно жилище, е трудно да повярваме, че тук живее заможно семейство 😲👏 Предлагаме ви да разгледате интериора в статията ⬇️⬇️⬇️

Когато влезем в тази къща, веднага забелязваме, че тя не изглежда богата. Стените са покрити с обикновена варова боя, по тавана има дори пукнатини, има метални легла и ръчно изработени килими. Невероятно е, че тук могат да живеят богати хора. Собственичката на къщата е дизайнер на обувки, а съпругът ѝ ръководи няколко компании.
Преди това са живели в елитен район на Лондон в комфортен апартамент. „След като децата пораснаха, решихме да променим живота си. И накрая избрахме скромна къща на тихо и спокойно място“, казва Пенелопе.

Така те купуват уютно място със само 1400 жители, сред които тази двойка вече живее. За интериора Пенелопе решава да избере само антикварни предмети. Роднини и приятели им подарили вещи, а те купили няколко неща в антикварни магазини. Къщата, която е пълна с интересни и уникални детайли, е била в добро състояние, защото старите жители са се грижили за нея.

В кухнята има старинни маси, столове и скринове от предишните собственици, които придават на къщата по-красив вид.


Къщата разполага с кабинет, който също е реновиран в уникален стил. На пода има античен килим, кожен стол, а на масата – ръчно изработена лампа.

Над камината виси картина, подарена от родителите на Пенелопе. На нея е изобразен дъб, който тя е виждала като дете от прозореца на стаята си.


В къщата винаги е весело, защото при тях често идват гости. Двете стаи на приземния етаж са свързани и служат като хол за семейни вечери. Тази всекидневна изненадва с винтидж килим, прасковени стени, розови завеси и диван. Трапезарията също е с оригинален дизайн, с каменни подове и печка на дърва.


Къщата се състои от три спални, включително родителска спалня. Пенелопе самостоятелно избира цветовете на стените и интериора.


Стените в банята на собственичката са пребоядисвани няколко пъти, докато тя намери желания жълт цвят. На втория етаж има гардеробна, където се съхраняват всички дрехи. Домакинята внимателно подбира цветовете, моделите и декоративните елементи.


Тук, на втория етаж, се намират две малки красиви спални за гости, отново с уникален дизайн.


В едната от тях има метални легла, върху които е създаден многопластов ефект. Тук са избродирани килими и покривки за легла, които създават уютна атмосфера.


В другата спалня има двойно желязно легло, което придава на стаята нереална красота.


Ето каква стара, но в същото време уникална къща има тази двойка. Споделете впечатленията си с нас в коментарите. Хареса ли ви тази къща?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh