„Бедрата и гърдите станаха по-тежки“։ Тайра Банкс се преобрази невероятно, което предизвика смесени реакции

След като напусна бизнеса с модели, външният вид на Тайра претърпя промени😬🫣Очевидно тя е прекалила с нездравословните хранителни навици🙄💔

Известното шоу „Следващият топмодел на Америка“ попадна в центъра на вниманието най-вече благодарение на красивата водеща Тайра Банкс. Тайра имаше уникална фигура, която спечели милиони сърца в моделската индустрия. Неотдавна обаче Тайра се завърна на модния подиум като модел с размер плюс.

На 17-годишна възраст Тайра стана известна с уникалните си и зашеметяващи черти и безупречната си фигура. След това тя си сътрудничи с модни марки като Chanel, Dior и Dolce & Gabbana.

Когато прекратява кариерата си на модел, външният вид на Тайра напълно се променя․ Тя напълнява и преди няколко години става по-тежка, особено в областта на бедрата и гърдите.

Тайра започва да се храни с нездравословни храни и в резултат на това натрупва около 25 паунда (11 килограма) наднормено тегло.

Феновете имат различни мнения за външния вид на Тайра․ Как според вас изглежда Тайра сега? Можете да споделите мнението си в коментарите․

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh