Борбата с болести и липсата на средства не попречиха на тази двойка да построи къщата на мечтите си

С два товарни контейнера и без никакъв бюджет двойката си направи уютна къща! 😮😍Днешната невероятна история няма да остави никого безразличен! 😯 Вижте още снимки в тази статия! 👇

Територията на къщата, в която живее тази двойка, е не повече от 37 квадратни метра. Разбира се, изглежда едва ли е възможно да се живее тук, но всъщност тя се е превърнала в едно от най-удобните места за живеене за милиони хора.

Тъй като нямат никакви финансови възможности, разорената двойка си прави къща от товарни контейнери. Използвайки само два от тях, те могат да построят двуетажна къща. Невероятната история на тази двойка започва през 2014 г. получаване на територия във Вашингтон.

Скоро обаче Дейв е диагностициран с мозъчен кръвоизлив. Той дори прекарва много време в рехабилитационен център. За щастие, той успява да оцелее и семейството скоро започва да превръща плановете си в реалност.

За негово нещастие той загубил дясната страна на тялото си, но това не го спряло да преследва заветната си мечта. Както сам твърди, именно строителната работа му помогнала да се възстанови от ужасното заболяване.

През 2016 г. къщата била готова и мъжът по чудо придобил подвижността на 85 процента от тялото си. На първия етаж се намират банята, стаята за гости и килер за съхранение на вещи.

На втория етаж има балкон и спални. От него също се открива прекрасна гледка, която не позволява на никого да остане безразличен.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh