Булката се обажда в полицията на свекърва си часове преди сватбената церемония, а младоженецът не е против.

Свекървата е изгонена от сватбата на сина си и се налага да се разправя с полицията. Вижте какво се е случило в тази статия!

Излишно е да казваме, че сватбата е едно от най-специалните, запомнящи се и важни събития в живота на всеки. Днешната интригуваща история е споделена от 28-годишна булка, която се вълнувала, че ще се омъжи за дългогодишния си годеник. И все пак се е случило нещо лошо.

Тя взриви мрежата, споделяйки изумителен инцидент, който ѝ се е случил часове преди сватбената церемония. Като типична булка, тя подготвяла всичко предварително и искала всичко да бъде организирано по подходящ начин.

Семейството на булката имало семейна традиция. В дните на сватбата те подарявали на всяко поколение висящи обеци с тегло 4,00 карата. Бижутата напомняли на булката за нейната покойна баба. Щом свекървата видяла обеците, тя възкликнала: „Красиво!“.

И така, в дългоочаквания ден бъдещата булка държала всичко подготвено в стаята си, включително роклята, бижутата, обувките, цветята и аксесоарите. В момента, в който тя била в банята, свекървата била в стаята си и когато се върнала, вече я нямало.

Представете си само колко се е ядосала, когато е разбрала, че обеците ѝ липсват. Знаела със сигурност, че ги е взела майката на младоженеца. Помолила свекървата да ги върне, но тя отрекла да е взела каквото и да било.

Скоро тя се обадила в полицията и те извадили обеците от чантата на жената. Младоженецът подкрепил момичето, твърдейки, че ако тя иска да я накаже законно, той не е против. Жената била изгонена от сватбата и те си прекарали чудесно.

Смятате ли, че бъдещата булка е постъпила правилно?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh