„Бъдещи супермодели!“ Чарли Шийн показа порасналите си синове близнаци и взриви мрежата

Ако не искате да се влюбите от пръв поглед, не гледайте порасналите синове на Шийн! 🤫🫣 Момчетата-близнаци се появиха на 1️⃣4️⃣ и са готови да откраднат сърцата на всички! 💘 Те вече са надраснали баща си и са се превърнали в негови копия! 😮 Вижте последните кадри на младите разбивачи на сърца в тази статия! 👇

Наскоро папараци са имали късмета да забележат Чарли Шийн със синовете му. Изключителният американски актьор и неговите близнаци излязоха заедно на закуска и коктейл. Струва си да се отбележи, че 57-годишната филмова звезда е всеотдаен и грижовен баща.

Именно в четвъртък, 28 март, семейството е било заснето. Интересното е, че Макс и Боб вече са надминали баща си по ръст, въпреки че са само на 14 години. Те носеха слънчеви очила и изглеждаха стилно.

Трябва да се спомене, че Макс и Боб са родени по време на брака му с актрисата Б. Мюлер. Скандалният им развод през 2011 г. и постоянните разногласия относно издръжката на децата не попречиха на актьора да поеме голяма роля във възпитанието на децата си.

„Бях изгонен от много части на развлекателната индустрия и трудно намирах постоянна работа. Всичко това доведе до голям спад в приходите ми“.
Той даде 55 000 долара на Брук и 20 000 долара на другата си предишна партньорка Д. Ричардс за децата им Сами и Лола. Именно в подкаст от 2022 г. Денис споделя своите прозрения за отношенията с Чарли. Тя му е благодарна за двете им очарователни момичета.

Тя също така призна, че е подала молба за развод, когато все още е била бременна, и е било доста трудно да го направи публично достояние. Благодарна е на всичките си приятели и роднини в тежките моменти от живота си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh