„Бъдещ модел!“ Как изглежда наследницата на Круз и Холмс заслужава вниманието ни

Круз и Холмс бяха сред най-емблематичните холивудски двойки, но любовната им история приключи на 2️⃣0️⃣1️⃣2️⃣ ! 😭 По време на брака си те посрещнаха очарователна дъщеря и я нарекоха Сури! 👨‍👩‍👧🫠 Но актьорът забрави за своята наследница малко след развода! 🥺😦 Момичето е пораснало, чиито скорошни снимки можете да видите в тази статия! 👇

Животът и външният вид на дъщерята на някогашната легендарна двойка К. Холмс и Т. Круз не спира да предизвиква обществения интерес. Неземната красота на Сури винаги я е откроявала сред другите деца на знаменитостите и е карала хората да бъдат повече от сигурни, че тя ще стане модел.

Малкото момиченце, което стана свидетел на развода на родителите си, вече е пораснало и се е превърнало в истинска красавица. Може да се каже, че тя е наследила най-добрите черти от родителите си. Неотдавна фотожурналисти заснеха порасналата Сури на публично място и предизвикаха полемика.

„Тя е родена за модел!“, „А как Круз не може да общува с очарователната си дъщеря, чудя се?“, „Тя има очите на баща си“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh