„Варикоза и пигментация на кожата!“ Колинс показа тялото си по бикини и предизвика фурор

Колинс забрави за възрастта си и разголи краката си по време на ваканция! 😬😳 Звездата остарява като вино и продължава да разбива мъжките сърца! 😍💘 Вижте тялото ѝ по бикини в тази статия! 👇👇👇

Ако не знаехме, едва ли някой от нас би предположил, че тази фантастично изглеждаща жена вече е на 90 години. Когато човек я погледне, става трудно да повярва, че тя вече е възрастна баба, като се има предвид възрастта ѝ. Нейният дух сякаш е вечен.

Въпреки възрастта си тя все още пътува много, преживява нови емоции и все още е там, за да опознае света. Тя е доста активна в социалните мрежи и поддържа връзка с най-големите си фенове и почитатели.

Наскоро тя сподели серия снимки от ваканцията и се превърна в интернет звезда. Потребителите на мрежата побързаха да проверят два пъти възрастта ѝ, изразявайки недоверие. Те просто не вярваха, че една възрастна жена може да изглежда толкова невероятно.

„Изглеждам великолепно! Как е възможно това на 90 години?“, „Дори младите не могат да стоят до нея“, „Само аз ли не вярвам, че е на 90 години?“, „Няма как да е по-възрастна от баба ми!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh