„Вече майка на сладко момче!“ Наоми Кембъл роди момче и дори сподели негова снимка

„Никога не е късно да станеш майка, дори и на 53 години!“ 🥰Въпреки че Наоми винаги е криела лицето на дъщеря си, този път тя сподели снимка на новородения си син🤗💙Как изглежда той, вижте в статията👇👇👇

Добре знаем, че Наоми Кембъл се стараеше да не показва дъщеря си на обществеността. Но папараците успяха да снимат момичето няколко пъти, но в медиите бяха публикувани само снимки отзад. Лицето на бебето най-накрая беше разкрито на празненството по случай 53-ия рожден ден на супермодела.

Топмоделът Наоми Кембъл, на 53 години, все още не се е сдобила със съпруг, но се реализира като майка. Затова преди две години тя стана майка за първи път и се сдоби с дъщеря. Моделът не отрича, че сурогатна майка е родила детето ѝ. Но кой е действал като баща, е неизвестно.

А след това стана известно, че Наоми отново е станала майка. Неотдавна супермоделът шокира абонатите си в забранената социална мрежа с новината, че е станала майка на момче, чието име е решила да запази в тайна.

Тя има син, за което моделът информира абонатите си и публикува своя снимка, на която държи бебето в ръцете си. Като се има предвид, че никой не е видял Кембъл бременна, вероятно тя отново е прибягнала до услугите на сурогатни майки. Феновете поздравяват модела, но съжаляват, че тя така и не е създала нормално семейство.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh