„Вече няма същия чар!“ Катрин Рос навърши 83 години и се промени до неузнаваемост

„Невъзможно е да се повярва, че тя е била мечтата на мъжете!“ 😱🙄 Ето как времето и годините са променили идеалната жена Рос 😒😢 От някогашната красавица нищо не е останало, вижте сами тук ⬇️⬇️⬇️

Катрин Джулиет Рос става известна с ролята си във филма „Дипломантът“, където играе с Дъстин Хофман. Талантливата актриса получава „Златен глобус“ и номинация за „Оскар“ за най-добра актриса в поддържаща роля.

В началото на успешната си кариера Рос участва в различни филми, но да станеш актриса през 60-те години не е лесно. Тя си спомня, че се е явила на прослушване за роля в единствения игрален филм на Самюъл Голдуин-младши – „Младите влюбени“․ Въпреки че Питър Фонда е бил избран за главната роля, но не е могъл да се яви на екранния тест, затова е избран друг. Наложи се да я подстрижа няколко пъти, за да съвпадне с плановете на Сам“. Този епизод е отправна точка за един удивителен нов период, който по-късно ще роди движението за независимо кино.

Понастоящем Рос и актьорът Сам Елиът са щастливо женени от почти 40 години. Преди да се омъжи за Елиът, тя е била омъжена четири пъти и най-накрая е намерила истинската любов.

Отначало Елиът нямал смелостта да се приближи до нея. Съвместната им работа по един филм обаче привлича взаимното им внимание и поставя началото на една от най-красивите любовни истории.

След раждането на дъщеря им те се снимат заедно в много филми. Елиът вярва, че просто им харесва да работят творчески заедно. „Това е прекрасно. Когато ще се прибираш вкъщи с колеги, е много по-различно от атмосферата, когато се прибираш със съпругата си. Това е наистина невероятно преживяване“․

Преди това Елиът е подчертавал, че тайната на дългия и щастлив брак се крие в сходните ценности и активното време, прекарано заедно. Той изтъква важността на съвместното преодоляване на всички трудности.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh