„Висяща кожа, без еластичност!“ Ето какво са направили възрастта и годините с холивудската легенда Том Круз

Още в 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s момичетата полудяха по Круз, наричайки го най-горещия мъж, появявал се някога на нашия екран! 🤭💘 Минаха години и тези, които бяха влюбени в звездата от „Топ Гън“, сега почти не го познават! 😬🤨 Бившият разбивач на сърца беше забелязан без риза, а снимките можете да видите в тази статия! 👇

Никой няма да отрече, че Том Круз някога беше сред най-желаните и търсени холивудски филмови звезди, които бяха наричани „секссимволи“, към които нито едно момиче или жена не можеше да остане безразлична. Времето минава и то вече се е отразило и на мачото.

Сега, на 61-годишна възраст, Круз все още краде място с вечната си привлекателност. В сравнение с други филмови звезди на неговата възраст няма съмнение, че той се е запазил по перфектен начин и все още може да бъде „момчето мечта“ за момичетата наоколо. Той се придържа към тренировъчен режим и тренира шест пъти седмично. Колко похвално!

Въпреки това, едва любопитни папараци го хванаха без риза във водата. На феновете и поддръжниците му дори се наложи да се огледат два пъти, за да се уверят, че това наистина е той или не. Струва си да се спомене, че физическата му форма винаги е била негов приоритет, е няма какво да се каже.

Това включва тренировки с тежести, функционални упражнения, кардио тренировки като колоездене и туризъм. Освен това спазва нискокалорична диета и набляга основно на нетлъсти протеини, риба, яйца и зеленчуци. Той не гледа на възрастта си като на пречка или препятствие.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh