Вместо да се премести в нов апартамент, младото момиче превръща стария си в луксозно място за живеене

Показах, че 3️⃣3️⃣ квадратни метра са повече от достатъчни, за да живееш живота на мечтите си!🔝🤩 След като ми омръзна от грозния ми апартамент, реших да направя радикален ремонт и никога не съжалих! 😉👏 Приятелите ми останаха без думи, когато направиха първата си крачка в прясно ремонтираната ми къща! 🤐  Вижте снимките преди и след в тази статия! 👇

Процесът на обновяване започна с преустройство и одобрение от страна на БТИ. Те избраха светла цветова палитра за цялостния интериор. На пода бяха положени плочки с красива шарка. Вляво от входа има вградена система за съхранение на връхни дрехи и домакински вещи.

 

На мястото, където преди е имало проход в кухнята, сега имат домакински шкаф с плъзгаща се врата. Взето е решение тук да се поставят пералнята и мястото за съхранение. проходът към кухнята е преместен от коридора към спалнята. Фасадите са изпълнени в класически бял цвят. Там, където е имало проход към кухнята, сега има функционални колони с уреди и места за съхранение. За пода е избрана инженерна дървесина.

 

В трапезарията в ъгъла има син диван, а стената зад него е украсена с акцентен тапет с флорални мотиви. Що се отнася до спалнята, тя разполага с двойно легло с мека табла. Тук може да се види и жълт стол за четене. Тук е организирана и пълноценна гардеробна стая, която е основното място за съхранение.

 

Тук е избрана същата подова настилка като тази във входа. Мокрите зони са декорирани със снежнобели правоъгълни плочки, а останалите части от стените са боядисани с влагоустойчива боя. Собственичката е предпочела душ вместо типичната вана.

 

Бихте ли искали да живеете тук? Не се колебайте да споделите мнението си в коментарите!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh