„Вокалистката вече е трудно разпознаваема“ Феновете са напълно недоволни от новия, по-тънък имидж на Лейди Гага

„Тя е кльощава като грапава!“😬Този път противоречивият дебат около новите снимки на Гага я остави да се чувства unsatisfied☹️😱Погледнете в какво се е превърнала в статията👇👇👇👇

Лейди Гага е една от онези знаменитости, които винаги обичат да са център на внимание и го осъзнават. Но този път идеите ѝ бяха погрешни и след последните снимки всички я критикуваха за това, че е отслабнала много.

Изненадващо, всички бяха недоволни от отслабналия ѝ имидж, който сякаш беше напълно маловажен. В интернет се появиха съвсем нови снимки, които показват колко много е отслабнала изведнъж.

Отслабването на певицата изглеждаше странно и много фенове бяха сигурни, че тя е използвала „неуспешни“ методи за отслабване. Виждайки това, феновете коментираха, че тя изобщо не изглежда така и може би това е резултат от срещите ѝ с Майкъл Полански.

Някои от феновете заявиха, че тя снима „Жокера 2“ и може би ролята ѝ изисква да бъде слаба и да спазва много строга диета. Какво мислите за новата ѝ визия? Споделете мнението си в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh