„Времето не щади никого!“ Ето всичко, което трябва да знаете за Сали Стъртъртърс, известна като Глория в „Всички в семейството“

Феновете едва разпознават сексбомбата, която махна на Холивуд още в 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s! 🤨😬 Нека разгледаме по-отблизо еволюцията на Сали Стърчърс през годините! 🧐😯 Потребителите на мрежата дори трябваше да проверят два пъти дали това наистина е тя или не! 🤫🫢 Бъдете готови да се ужасите, когато я видите сега в тази статия! 👇


Помните ли я от „Всички в семейството“? Героинята беше блестящо пресъздадена от Сали Стъртъртърс. Някога тя беше наистина емблематична фигура. Сега е време да разгледаме по-отблизо еволюцията на легендата на киното през годините!


Някой може да каже, че героинята ѝ в ситкома е била новаторска. Отличното ѝ изпълнение заслужено ѝ донесе две награди „Еми“ и я утвърди като изгряваща звезда в индустрията.


След края на ситкома обаче тя се оказва в беда. Изправя се пред трудности, докато се опитва да играе разнообразни роли. Тези предизвикателства обаче бележат началото на дрезгавата ѝ кариера като актриса. Нейният талант и решителност бяха ключът към големия успех и цялостното признание.


Сали се появява в шоуто за панелна слава „Игра на мачове“ и получава признание като Бабет Дел. Тя се увличала страстно и по театъра. Нещо повече, тя е била защитник на бедните деца.


Що се отнася до личния ѝ живот, тя посреща дъщеря по време на брака си с психиатъра У. К. Радър. Сега тя е вече на 75 години и спокойно живее в Лос Анджелис.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh