„Времето не щади никого!“ Ето какво са направили диагнозата и алкохолизмът с Катлийн Търнър

Навремето в 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s мъжете полудяваха по тази актриса, но сега по-добре да седнат, когато я видят! 😧🥱 Актрисата, която правеше фурор в Холивуд, е остаряла до неузнаваемост! 😬🥱 Нейната златна коса, поразителни очи и ангелска красота казаха „Сбогом“! 💔 Вижте в статията новите ѝ снимки! 👇

Една от най-изявените, влиятелни и желани фигури на 80-те години на миналия век е Катлийн Търнър, която е определяна като символ на женствеността и привлекателността. Участието ѝ в голям брой страхотни филми заедно с звезди от А-листата ѝ проправя пътя към световно признание.

Малцина знаят, че през 1994 г. тя страда от автоимунно заболяване, което ѝ причинява силен дискомфорт, треска и агония и не успява да остане незабелязано. Тя е диагностицирана с ревматоиден артрит.

Лекарите прогнозират, че скоро ще бъде прикована към инвалидна количка. През 2009 г. тя дори пише откровено есе за състоянието си. Може да се каже, че е запомнена най-вече с участието си във филма „Кой вкара в рамка заека Роджър“.

Това я кара да се превърне в тежък пияч. Тя дори започва да употребява забранени вещества. Тя разкрива, че всички тези неща са взели своето и външният ѝ вид е претърпял големи промени, които не убягват от ничие внимание.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh