„Време е да се молим!“ Ето как синдромът на скованото лице е променил певицата Селин Дион

Невъзможно е да не се просълзиш след последните новини за Дион! 💧💔 Емблематичната изпълнителка на „My Heart Will Go On“ вече е загубила контрол над мускулите си и търси нашата подкрепа! 🥺Всички започнаха да се молят! 🙏😭 В мрежата изплуваха нейни нови сърцераздирателни снимки, които и вие можете да видите в тази статия! 👇

За никого вече не е тайна, че тя е диагностицирана с рядко заболяване, което вече се е отразило на емблематичната певица. Най-запомнена с хита си „My Heart Will Go On“, който звучи в епичния филм „Титаник“, певицата трябваше да отмени турнетата и концертите си заради влошаващото се състояние.

Синдромът причинява силен дискомфорт и болка, които трудно се понасят. Наскоро се разпространи новината, че тя е загубила контрол над мускулите си и няма друг избор, освен да сложи край на дрипавата си кариера. Начинът, по който се е променила емблематичната певица, не е убягнал от ничие внимание.

„Легендите си остават легенди, независимо от всичко!“, „Отне ми известно време да я разпозная“, „Пожелаваме ти търпение и бързо възстановяване“, „Прилича на скелет с толкова малки крака и кльощаво лице“, „Няма добри новини…“, „Изпращам молитви“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh