„Време е да си намерим нов стилист!“ Деми Мур зашеметява с рокля „Wallpaper“ на Met Gala

Обзалагаме се, че след това всички ще побързате да проверите възрастта на Мур! 😉🤌 Всички погледи на 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Met Gala бяха насочени към холивудската актриса! 👀🤭 Ето какъв тоалет избра бившата съпруга на Брус Уилис за темата „Спящи красавици: Събуждане на модата“! 🧐🤫 За една от най-обсъжданите й визии – вижте в статията! 👇

За тези, които все още не знаят, тазгодишната Мет Гала се проведе в Музея на изкуствата „Метрополитън“, където гостуваха голям брой знаменитости и звезди от шоубизнеса, а Деми Мур безспорно беше сред тях. Нейният моден избор за забележителното събитие падна върху дълга до пода черна кадифена рокля, украсена с огромни розови божури.

Перфектно допълнение към образа ѝ станаха токчетата на платформа с деликатна каишка на глезена. Гримът ѝ също заслужава специалното ни внимание. Тя нанесе бронзови сенки за очи и подчерта неземната си красота.

Що се отнася до прическата ѝ, тя оформи косата си на вълни. Перфектният щрих към визията ѝ станаха високите бижута на Cartier. Струва си да споменем, че талантливият дизайнер Х. Рийд е този, който вдъхва живот на този образ.

Нейният моден избор определено се отличаваше, превръщайки се в център на вниманието. Той беше изтънчен и подчертаваше ярката личност на изключителната филмова звезда. Въпреки това голям брой хора го сметнаха за екстравагантен и неподходящ за такова събитие.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh