„Все още няма планове за остаряване на 64 години!“: Пфайфър сподели нови снимки край басейна, които предизвикаха смесени реакции

Мишел Пфайфър показа как трябва да изглежда една жена на 64 години! 😍🫠 Тя сподели провокативни снимки край басейна и изненада приятно последователите си! 🤭🔥

Името на тази изключителна холивудска актриса отдавна е в заглавията на мрежата. Въпреки че вече не се появява много често в публичното пространство, наскоро тя зарадва последователите си с няколко свежи снимки край басейна.

Хората имаха смесено мнение за нея в социалните мрежи. Някои не можеха да намерят думи, с които да изразят възхищението си, а други не виждаха нищо специално и уникално, обяснявайки, че емблематичната красавица вече не е същата.

„Ето как трябва да изглежда една 64-годишна жена!“, „Нищо чудно, че толкова много мъже все още са тайно влюбени в нея!“, „Зашеметяваща и с грим, и без грим!“, „Тя определя женската красота и привлекателност!“, „Имаме нужда от повече от теб!“.

„Какъв срам! И тази жена е на 64 години?“, „Абсолютно неприемлива за възрастта си!“, „Дали остаряването означава нещо за нея? Не мисля, че е така!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh