„Всички са без думи!“: Ето как изглежда 70-годишната Мадона без филтри и ретуш

Няма да повярвате на очите си, когато видите как изглежда Мадона в реалния живот 😲🧐

Както може да се види, Мадона все още отчаяно се стреми да остане същата красива и привлекателна жена, каквато беше преди. За тази цел тя прави всичко възможно, включително операции, разкрасителни процедури, както и ретуширане и филтри.

Мнозина са забелязали, че тя е обсебена от външния си вид и целта на живота ѝ изглежда е вечна младост и красота. Тя не се замисля, преди да се покаже в смели и скандални тоалети, минижупи и дори в разкриващо се бельо.

Колкото и да се опитва да поддържа този „перфектен“ образ, възрастта ѝ така или иначе си проличава. На папарашки снимки без ретуш се вижда истинското ѝ лице с бръчки и други несъвършенства.

Напоследък е уловена, докато пристига на парти, посветено на собствената ѝ книга, и папараците не пропускат шанса да уловят „правилния“ момент.

Там пикантният ѝ корсет, мрежестият чорапогащник и черното ѝ сако привлякоха вниманието на всички. Мнозина забелязаха, че тя има увиснала кожа и дълбоки бръчки. Стана съвсем ясно, че външният ѝ вид в реалния живот значително се различава от този в Инстаграм.

Мнозина иронично казаха, че тя наистина се опитва да остане млада. „Една баба, която отказва да остарее!“, „Колко време съм спала?“, „Не мога да повярвам на очите си. Това същата жена ли е?“, „Социалните медии срещу реалността“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh