„Всяка нощ е приключение!“ Нека хвърлим светлина върху невероятната любовна история на Стрейзанд и Бролин

За пръв път пътищата им се пресичат на сляпа среща в 1️⃣9️⃣9️⃣6️⃣! 😮😍 Нека поздравим двойката за 2️⃣5️⃣th годишнината от сватбата им! 🎉🤗 След десетилетия те са тук, за да споделят най-голямата си тайна с нас, а това е нещо, което не всеки е готов да чуе! 🤫🧐 За повече информация – вижте статията! 👇

Нека да поздравим тази двойка с такова невероятно събитие – 25-годишнината от сватбата им. Колкото и изненадващо да изглежда, те се срещат за първи път на среща на сляпо, която поставя началото на любовта им за цял живот. Барба признава, че е очаквала мъж с пълна глава коса и само си представете изненадата ѝ, когато видяла плешивия Джеймс.

Макар че за Джеймс това била любов от пръв поглед, на Барба ѝ отнело известно време, за да се увери, че това, което изпитва към него, също е любов. Двамата започват връзка доста бързо и завързват възела си през 1998 г.

Трябва да се спомене, че Барбра има общ син с Елиът Гулд, който е неин съпруг от 1961 до 1973 г. Що се отнася до Джеймс, той е бил женен два пъти, в резултат на което е баща на три деца. Нещо повече, мъжът има и четирима внуци, които внасят само радост и щастие в живота му.

Дори и след толкова много години Джеймс продължава да споделя най-чистите си чувства към Барбра. Двамата споделят неразривна връзка, като са създали прекрасен живот заедно.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh