„Вторият Брад Пит е труден за разпознаване!“: Изцяло новият образ на 42-годишния Крис Пайн предизвика вълнение

Феновете отказаха да повярват, че този невзрачен мъж с посивяла брада е Пайн 😳😱

Ето го Ч. Пайн, който беше един от сърцеразбивачите и винаги беше заобиколен от почитателки, които бяха лудо влюбени в него. Дори някога е бил наричан „вторият Брад Пит“. И все пак промените, които е претърпял напоследък, са невероятни.

Мнозина дори започнаха да се притесняват за здравословното и психическото му състояние, питайки се дали не страда от някакви болести или опасни навици.

Блестящата му игра, изключителният му чар и харизма го превърнаха в търсен и високо оценен актьор в Холивуд. Той се превъплъщаваше предимно в образи на супергерои и принцове, които най-много подхождаха на неговия образ.

Като се има предвид, че през последните години той претърпява радикални промени. Мнозина смятат, че сега изглежда още по-възрастен и е спрял да се грижи за външния си вид.

Напълно посивялата му брада и дългата коса го правят да изглежда още по-стар и по-малко поддържан.

Драстичната му трансформация не позволява на нито един човек да остане безразличен. Той е престанал да прилича на себе си и вместо да бъде наричан втория Пит, сега според нетизените прилича на бездомник.

Никой не знае със сигурност дали страда от някакви сериозни заболявания или лоши навици, които го карат да изглежда много по-възрастен.

Друго обяснение за това обаче може да е фактът, че той просто е решил да не използва процедури против стареене и остарява по естествен начин. Той все още продължава да играе във филми и да се появява на червения килим.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh