Възрастна двойка построява малка къща, за да бъде по-близо до внуците си, и сега всички мечтаят да живеят там.

Пенсионирани съпрузи показаха своята малка къща и сега хората разбират защо са толкова обсебени от нея! 😍😲Пенсионираните съпрузи дори не могат да си представят по-добър вариант! 🫠 Вижте интериора в тази статия! 👇👇👇

Днешната статия е посветена на пенсионерската двойка Бони и Тай. Преди това те са живели в къща с площ 3000 кв. м, която е била пълна с „вещи“ и е била далеч от минималистичната естетика. По време на брака си те посрещнаха две деца, които вече имат семейства.

Един ден те решили да оставят всичко зад гърба си и да започнат да живеят в малка, но удобна къща. Струва си да споменем, че имат 7 внуци, които живеят далеч. Така че, за да бъдат по-близо до тях, те бързо осъществили мечтата си.

Малката къща, която са избрали, е построена от Liberation Tiny Houses. Тя има прекрасна гледка и е място, където двойката може да се наслаждава на вечерите си и да води задълбочени разговори.

Те са напълно удовлетворени от къщата, която са избрали, въпреки нейната компактност и това, че е само 28 фута. Що се отнася до интериора, дневната зона разполага с два фотьойла и голяма маса за хранене.

Кухнята е сравнително малка, но разполага с всички необходими удобства. Всичко е подредено.

Въпреки че таванът е твърде нисък и понякога пречи, докато се опитват да заспят, съпрузите не биха могли да си представят по-добро място. Животът в такива малки помещения не само стана напълно възможен, но и желан за мнозина.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh