„В потни дрехи, с израснали нокти и мазна коса!“ Нови скандални снимки на Мики Рурк са на първите страници на вестниците

Феновете си затваряха очите от срам, когато виждаха последните му снимки!😳 Рурк беше сбъркан с просяк и разочарова почитателите си!😧🤐 Сега е невъзможно да погледнеш някога желания актьор, без да пророниш сълза! 😓😨Пригответе се да изпитате ужас, когато видите снимките в тази статия!!!👇

На 16 септември М. Рурк ще отпразнува 71-ия си рожден ден, можете ли изобщо да повярвате? Някога той беше сред най-желаните и успешни актьори в Холивуд, към чиято харизма и невероятна красота нито един зрител не можеше да остане безразличен.

Някогашната търсена звезда обаче се е променила до неузнаваемост в името на вечната младост и красота. Обърнал се е към редица пластични хирурзи и се е разглезил необратимо. Напоследък папараците имаха късмета да го забележат в не най-добрия му вид.

Бившият сърцеразбивач се появяваше с израснали нокти, мръсна коса и в неподдържани дрехи. „Лежерният“ му външен вид остави много за желаене и предизвика огромен фурор. Депресията и личните проблеми очевидно са се отразили на мъжа.

„Как можем да не видим това?“, „Невъзможно е да го гледаме без сълзи“, „Поредната жертва на пластичната хирургия“, „Светът се е обърнал с главата надолу“, „Намерете пет разлики между него и местен просяк!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh