„В семейството на Мариска Харгитай!“ Как изглежда имението на американската актриса предизвиква интереса на всички

Харгитай показа имението си за 8,7 милиона долара и взриви мрежата! 🧐😮 Мнозина я помнят от „Закон и ред: SVU“, но само малцина знаят тези лични подробности за актрисата! 🤫🔏 Нека в тази статия заедно надникнем в луксозната къща на емблематичната звезда! 👇

Значителният принос и големият талант на Харгитай едва ли могат да бъдат оспорени. Що се отнася до личния ѝ живот, тя е щастливо омъжена за П. Херман вече 20 години и все още не планира да се разделя.

Още през 2001 г. започва тяхната любовна история, която бележи началото на невероятното им пътешествие. Всичко започва, когато Херман гостува в сериал и веднага забелязва Харгитай. Двамата веднага усещат специална връзка, която коренно се различава от предишните ѝ връзки.

Първата им среща е в църква, което е сигнал, че Мариска се е уверила, че те действително са предопределени един за друг. Едва през 2004 г. те се женят и две години по-късно посрещат първородната си рожба. Струва си да се спомене, че по време на участието си в „SVU“ тя печели по 540 000 долара на епизод.

Нека разгледаме по-отблизо луксозното ѝ имение, което струва 8,7 млн. долара и разполага с всички удобства и комфорт. Интересното е, че двойката разширява семейството си, като осиновява две деца през 2011 г.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh