„В съблазнителни хватки, с разтворени крака!“ Никол Кидман украсява корицата на френското списание Elle

Кидман да позира полугола с разтворени крака е нещо, което женените мъже не могат да видят! 🤤❤️‍🔥 Нищо чудно, че дори Круз е бил лудо влюбен в нея! 😏💘 Една от най-съблазнителните фотосесии на холивудската актриса изплува в мрежата, която можете да видите в тази статия! 👇

Не може да се отрече, че Н. Кидман е сред най-желаните, търсени и изключителни филмови звезди, чиято красота и обаяние са отвъд. Никой няма да отрече, че нейната женственост и уникален чар са ненадминати и могат да накарат всеки мъж да се влюби от пръв поглед.

Наскоро Кидман украси корицата на списание Elle и снимките веднага станаха популярни. Стана трудно да се повярва, че една 56-годишна жена може да изглежда толкова зашеметяващо и безупречно. Фотосесията е заснета от Никола Формичети, който е работил и с Лейди Гага и други звезди и може да се похвали с ценен опит.

Тя демонстрира поредица от уникални тоалети от луксозни марки, включително смел ансамбъл от Dolce and Gabbana, съчетан с бижута на Cartier, който подчертава неземния ѝ чар и не оставя много място за въображението. Може да се каже, че Кидман изглеждаше най-добре и ненадмината.

Струва си да се отбележи, че тя е защитник на жените в киното, като участва в проекти като „Фатално изкушение“ и „Експерти“. Тя е получила и множество номинации, които отразяват невероятните й постижения в кариерата.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh