„В търсене на храна в кофите за боклук!“ Това се случва с една от най-емблематичните звезди на 2000-те години Лони Уилисън

Някога емблематичен модел, а сега бездомна жена, която живее на улицата! 😱 Ето какво причини токсичната връзка на бившата съпруга на звездата от „Спасители на плажа“! 🧐😬 Обективите на камерите уловиха как Лони Уилисън търси храна в контейнерите за боклук! 🤢😵 Феновете се ужасиха от новите скандални снимки на звездата, които можете да видите в тази статия! 👇

Представете си само голямата изненада на феновете, когато видяха Лони Уиласън след години на изчезване. Емблематичният модел, който украси редица престижни списания, сега е забелязан да търси храна в кофите за боклук. Както звездата откровено признава, животът ѝ се е променил до корен след развода със звездата от „Спасители на плажа“ Дж.

Именно през май 2023 г. Уиласън признава, че е била умишлено наранена от вече бившия си съпруг, след което животът ѝ буквално се е разпаднал. Припомняме, че двойката се ожени през 2012 г. и се разведе две години по-късно. Обидната раздяла предизвиква борба, тревожност и депресия.

Освен това пристрастеността ѝ към алкохола я кара да загуби работата си и дори дома си, в резултат на което остава без покрив над главата си и няма друг избор, освен да живее буквално на улицата в Калифорния. Всеки път, когато бившите ѝ фенове предлагат да ѝ помогнат финансово, тя категорично отхвърля, твърдейки, че няма нужда от помощ.

За тези, които не знаят, звездата от „Спасители на плажа“ също е преживявала трудни времена. През 2015 г. получава присъда от 270 дни затвор и пет години пробация за инцидент с нож в Лос Анджелис. Освен това се е справял със зависимостта си от забранени вещества.

Да се каже, че бившата суперзвезда сега е неузнаваема, няма какво да се каже. Прави всичко възможно, за да свързва двата края.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh