„Генетично благословена“ Салма Хайек показа майка си и взриви мрежата

Опитайте се да не се влюбите от пръв поглед, когато видите майката на Хайек! ❤️‍🔥🤤 Актрисата сподели съвместни снимки и сега виждаме чии гени са проработили! 😏🤌 Диана Хименес е остаряла като вино и изглежда като сестра до дъщеря си! 🤫 Вижте статията за повече информация!👇

Знаете ли коя е Диана Хименес Медина? Тя е бивша оперна певица, но е по-разпознаваема като майка на една от най-емблематичните мексикански актриси. Никой няма да отрече, че хората обичат С. Хайек не само заради големия ѝ талант и актьорски умения, но и заради харизмата и невероятната ѝ красота.

Когато човек види майка ѝ, вече става съвсем ясно чии гени са дали най-доброто от себе си. Изключителната 56-годишна филмова звезда, която се запомни най-вече с превъплъщенията си във „Вечните“, „Къщата на Гучи“ и „Фрида“, напоследък показва топли съвместни снимки с майка си.

Салма сподели ексклузивни снимки с майка си и леля си. Да се каже, че Даяна не е изглеждала на възрастта си, е нищо не казващо. Дори без грим и специална прическа, тя изглеждаше без усилие зашеметяващо.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh