„Генетично благословени!“ Ето в каква красавица се е превърнала най-малката биологична дъщеря на Пит и Джоли

Целият интернет говори за Шайло, но по-добре седнете, преди да видите Вивиен! 😉🧐 Тя е най-малката дъщеря на звездите от „Мистър и мисис Смит“ и вече е навършила 1️⃣5️⃣! 😍😮Момичето, което остава в сянка, заслужава нашето специално внимание! 💥 Вижте чии гени е наследила в тази статия! 👇

Докато целият свят продължава активно да следи живота и външния вид на Шайло Джоли-Пит като най-голямата биологична дъщеря на най-емблематичната холивудска двойка, другата им дъщеря също заслужава нашето специално внимание. Шайло се е пробвала в актьорското майсторство, танците и най-често е в светлината на прожекторите, докато Вивиен все още остава в сянка.

Не може да се отрече, че Шайло е идеалното копие на родителите си, докато другите деца не са толкова популярни и обсъждани. Особено неотдавнашната промяна на имиджа ѝ с дръзко подстригване и момчешки стил позволи на Шайло да открадне мястото, докато Вивиен е тази, за която се смята, че в близко бъдеще дори ще надмине майка си.

Неотдавна тя се появи рядко заедно с красивото си семейство на червения килим, за да отпразнува успеха на бродуейската постановка „Аутсайдери“, която беше номинирана за 12 награди „Тони“. Трябва да се спомене, че Вивиен проявява голям интерес към театъра и всичко, свързано с него.

Както споменава актрисата, тя е наследила тази черта от баба си, на чието име е кръстена. Никой няма да отрече, че тя е фотокопие на майка си. Въпреки това няма съмнение, че гените на актьора също са свършили своята работа.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh