„Генетично благословени!“ Ето как изглеждат децата на Райън Гослинг и Ева Мендес

Те имат две общи деца, които посрещат на 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ и 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣! 😮😍В продължение на много години актьорът и съпругата му криеха децата си! 🤫 Но напоследък папараците имат късмета да заснемат лицата им и вие също можете да ги видите в тази статия! 👇

За тези, които не знаят, актьорът е женен за Е. Мендес, която наскоро отпразнува 50-годишния си рожден ден. Какво забележително събитие! Известно е, че двойката има две общи деца, които дълги години държи далеч от светлините на прожекторите.

След статута си на „ерген“ в началото на 2000 г. той е имал романси със С. Бълок и Р. МакАдамс. Имал е и многобройни кратки връзки на снимачната площадка, но всичко коренно се променя при срещата му с Е. Мендес. Страстта и химията между тях плавно преминават в нещо зряло и те посрещат две дъщери.

Интересното е, че имената на дъщерите им са Есмералда и Аманда. Първото е вдъхновено от любимата героиня на актьора от романа на В. Юго, а Аманда е името на бабата на Ева. Да ги забележите на публично място е доста рядко явление.

Гослинг никога не пропуска възможност да покаже публично благодарността и безкрайната си любов към децата си. Той прави всичко възможно, за да намира достатъчно време, което да прекарва с тях покрай работата си. Иска му се детството им да продължи по-дълго и той да може да им се радва още малко.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh