„Генетично благословени!“ Ето как изглеждат децата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Именно на 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ и на 2️⃣0️⃣0️⃣3️⃣ те посрещнаха своите деца! 😮😍Въпреки неверието на околните, двойката се ожени и създаде прекрасно семейство! 😉👌Изминаха години и децата им вече пораснаха! ⏳Дилън и Карис са готови да откраднат сърцата, чиито нови снимки можете да видите в тази статия! 👇

Само малцина вярваха, че тези двамата в крайна сметка ще се справят и ще станат семейство. Цялата работа е в това, че голямата им възрастова разлика накара хората да се усъмнят в искрените им чувства един към друг. Те обаче разрушиха всички теории, превръщайки се в една от най-примерните двойки в индустрията.

Някои дори бяха повече от сигурни, че красивата Катрин скоро ще си намери по-млад и ще напусне Дъглас, но това не се случи. Бракът им продължава вече 24 години и те посрещнаха две очарователни деца, които вече са пораснали.


През 2000 г. те посрещнаха сина си Дилън, а през 2003 г. на този свят се появи и Карис, която разшири красивото им семейство. В мрежата се появиха нови снимки на техните наследници и ето ги! Излишно е да казваме, че те са наследили прекрасните гени на своите родители.

„Спечелиха генетичната лотария“, „Имат най-добрите гени в историята“, „Някой, моля, да ми помогне да откъсна очи от тези красавици!“, „Карис е мини копие на Катрин“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh