„Гените на татко са си свършили работата!“ Как изглеждат децата на Клуни, никой не забелязва

Преди 6 години на Джордж и Амал Клуни им се родиха близнаци! 😮😍 Децата на извисяващия се актьор вече са пораснали! 🧐🫢 Вижте последните им ексклузивни снимки в тази статия! 👇👇👇

Американският хитов сериал „Спешно отделение“ (ER) изведе дрипавата кариера на Джордж Клуни на съвсем ново ниво. Това далеч не беше първата му работа, но тази, която определено го превърна в прочута, търсена и издигаща се фигура в бранша.

Играе в „Батман и Робин“, за което заслужено получава 10 милиона долара. Харизмата, професионализмът и отличната му актьорска игра определено се отплатиха и все още са високо ценени.

Що се отнася до личния му живот, той е женен за Амал Клуни, с която видният актьор посрещна абсолютно очарователни близнаци през 2017 г. Бъдещата двойка за първи път пресича пътищата си край едно езеро, докато двамата си почиват.

По това време Амал работи в международен съдебен процес. Само няколко месеца по-късно влюбената двойка решава да узакони връзката си. Това се случва през 2014 г. Съпрузите винаги са правили всичко възможно да държат близнаците си далеч от общественото внимание.

Нови ексклузивни снимки на близнаците попаднаха в мрежата, превръщайки се в обект на разгорещени дискусии. Вижте как изглеждат сега малките близнаци на актьора Тр!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh