„Гените на татко са си свършили работата!“ Ето как изглежда синът на Ричард Гиър

На адрес 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ те посрещат своя син! 😮😍Изминали са години и Хоумър е готов да открадне сърца! 🫠💘 Той вече е навършил 2️⃣4️⃣ и е наследил милионната усмивка, снежнобялата кожа и хубостта на баща си! 😯❤️‍🔥 За снимките му – вижте статията! 👇

Ричард Гиър е сред най-забележителните, завършени и успешни актьори, които поставиха началото на нова ера в Холивуд и чийто огромен принос към индустрията едва ли може да бъде надценен. Освен висотата на кариерата и професионализма му, личният му живот и външност не спират да предизвикват интерес.

През 2002 г. Гиър се жени за К. Лоуел, с която посреща син Хоумър Джеймс Джигме Гиър, кръстен на дядо си. Нещо повече, той има двама наследници от настоящата си съпруга Александра Силва.

Напоследък „Хубава жена“ и „Хачи: Приказка за кучето“ представи порасналия си наследник и да кажем, че сърцата на всички момичета се стопиха за секунда, няма какво да говорим. Поразителната му прилика с баща му е просто невероятна. Няма съмнение, че Хоумър е наследил най-добрите гени на актьора.

„Той е ударил генетичния джакпот“, „Колко време сме спали? Той е израснал като истински разбивач на сърца“, „Колко бързо лети времето!“, “Каква лъчезарна усмивка и мили очи! Сърцето ми току-що се разтопи!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh