„Гените не лъжат!“ Ето как изглеждат децата на Хайди Клум и Сийл

Двамата се ожениха на 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣ и посрещнаха в семейството си 3️⃣ деца!😮🫠 Двойката обаче се раздели след 9 години брак! 💏😍 Времето минава и децата вече са пораснали! 😯⌛ Гените на таткото си свършиха работата! 😉🤌 Вижте последните им снимки в тази статия! 👇

Бившите съпрузи бяха женени в продължение на 9 години. Супермоделът дари Сийл с трима наследници, но тя вече имаше дъщеря от предишна връзка. Въпреки че бракът им завърши с развод, те все още съвместно отглеждат четирите си деца и са в приятелски отношения.

Докато Хайди често споделя семейни снимки в социалните мрежи, Сийл сравнително добре пази личния си живот. Припомняме, че моделът намери любовта с много по-млад мъж и двамата вече се ожениха.

Наскоро Клум се появи с четирите си деца на публично място и доведе до смесени реакции. Работата е там, че трите деца, които тя посрещна със Сийл, наследиха неговия цвят на кожата и нито едно от тях не прилича на майка си, с изключение на най-голямата й дъщеря.

„Гените си изиграха жестока шега!“, „Генетиката на мама се сбогува“, „Те осиновени ли са или какво?“, „Какво не им е наред на всички?“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh