„Герой от филм на ужасите!“ Ето как е изглеждал Човекът котка преди многобройните пластични операции

„Преди пластичните операции той е бил съвсем приличен човек!“ 😲 Благодарение на естествения си външен вид преди пластиките, мъжът направи фурор сред хората 😵🤯 Само вижте какъв е бил, в статията ⬇️⬇️⬇️

Изненадващо, този мъж от Америка се обърнал към пластичен хирург, за да сбъдне мечтата си. Той се опитал да стане като тигър и се подложил на пластична хирургия и други процедури.

Името му е Денис Авнер, който бил програмист, но в един момент решил да заприлича на котка. Денис искал да получи прякора „Преследващата котка“, но станал известен като „Човекът котка“.

За да постигне тази си мечта, той се подлага на няколко пластични операции, които включват веждите му, линията на косата, разцепената устна и зъбите, контурирани така, че да имитират кътници. Покрил тялото си с татуировки, носел жълти контактни лещи със символ на котешко око и добавил пиърсинг към външния вид, за да държи мустаци в горната си устна.

Заради странния си външен вид той привличал вниманието на много хора. Канили го в телевизионни програми, за да дава интервюта. Денис никога не е казвал колко пари е похарчил за този външен вид.

Много е трудно да се намери снимка на мъжа преди пластичната операция. Вижте, той е успял да скрие естествения си външен вид по отличен начин. Но ние намерихме снимка, която показва, че той е напълно нормален човек. Какво ще кажете за това?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh