„Голите крака изглеждат като мачове“: как годините са променили търсения модел на Памела Андерсън от 90-те години

Някога беше хубава, но уви, вече не е.😢😓

Памела Андерсън винаги е била в центъра на вниманието сред популярните актриси и модели на 90-те години на миналия век.

Тя винаги е покорявала всички мъже с красотата си, която, уви, вече не съществува. Памела не блестеше с красива външност, но въпреки това по някаква причина се превърна в най-търсения модел на 90-те години.

След „Baywatch“ тя става популярна. Тя беше млада и имаше красива и безупречна фигура. Но не е тайна, че Андерсън често посещаваше пластични хирурзи. Бюстът на Памела е претърпял много операции.

Първата операция й е направена през 1994 г., след което тя редовно и бързо сменя имплантите. И след това се оказа, че пълните ѝ гърди се превърнаха в основна „черта“ и си остават такива и до днес.

През последните 10 години Памела прави всичко възможно, за да се отърве от вулгарната стигма, и изглежда успява. Сега тя се облича по-скромно, носи по-затворени дрехи, които са по-подходящи за възрастта ѝ.

Не всички образи на Памела могат да се смятат за елегантни. Преди ревюто на Versace тя избра уникален черен тоалет.

Памела използваше черен костюм, направен от декоративен орнамент за коледна елха, черна пола и черна ролка! Но тя изглеждаше като врана. Никой не би могъл да си представи, че тя ще съчетае черното с украса за коледна елха като част от визията си.

Отначало публиката не хареса много образа на Андерсън и започна да се шегува с роклята. Но мнозина разбраха, че в този образ тя е изглеждала впечатляващо.

Харесаха ли ви нейните дрехи? Споделете мнението си в коментарите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh