„Голи рамене и открити гърди“: феновете са смаяни, когато виждат Дженифър Гарнър, бившата съпруга на Бен Афлек, в рокля без презрамки

Тя изобщо не изглежда на 51 години! 😱🫣 След такъв образ вече е ясно защо милиони хора се възхищават на женствеността на Гарнър 😍🫠 Ето кого пусна Бен Афлек! 🫢
Дженифър Гарнър, известната американска актриса, този път е обхванала милиони сърца. Тя се появи на премиерата на филма „Последното нещо, което ми каза“ в Лос Анджелис в бяла вталена рокля.

Гарнър беше с голи рамене и полуотворени гърди, а роклята имаше декоративни златни ивици, които правеха вида на роклята по-привлекателен. Тя бе избрала златни сандали на токчета, диамантени обеци и няколко пръстена с камъни. Ефектните къдрици бяха леко прибрани назад. А гримът не беше вулгарен с опушени сенки, деликатно червило и руж.

Премиерата беше на 14 април, където Гарнър изпълняваше главната роля. Първоначално тази роля е била предназначена за Джулия Робъртс. На премиерата присъстваше и Рийз Уидърспун, която е продуцент на сериала. Тя носеше черна мини рокля с едно рамо и стилни черни токчета.

Този трилър разказва за историята на жена, която започва странна връзка с доведената си дъщеря тийнейджърка. Тя иска да разкрие истината за съпруга си, който е изчезнал.

Гарнър е малко притеснена от ролята и е нервна, защото е преминала през строг и дълъг процес на прослушване и е получила ролята си едва след няколко писма. В сериала тя и доведената ѝ дъщеря са съпернички, но работят заедно, за да намерят отговорите. Николай Костер-Валдау е нейният съпруг в сериала, а Ангури Райс е доведената ѝ дъщеря.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh