„Готическата двойка тогава и сега!“ Ето какво се случва с нестандартните младоженци години по-късно

Спомняте ли си нестандартната двойка, за която светът говореше преди години? 🧐🤔Сватбените снимки на полуплешивата булка с пиърсинг и беловласия младоженец отдавна са на първите страници на вестниците! 💥 Измина десетилетие и една от най-необичайните двойки в света се промени до неузнаваемост, чиито нови снимки можете да намерите в тази статия! 👇

Само преди няколко години целият интернет говореше за тази необичайна двойка, чийто нестандартен външен вид ги отличаваше, нареждайки ги сред най-необичайните младоженци в историята. Мнозина ще си спомнят, че техните сватбени снимки се появиха във всички точки на мрежата.

Хората се чудеха как са ги променили годините и как изглеждат днес. Именно техният неформален стил и нетрадиционен подход към сватбата предизвикаха интерес. Булката се появи с бледа бяла кожа, полуплешива, с пиърсинг и изненадващо в черна сватбена рокля, докато младоженецът беше в бяло и имаше дълга снежнобяла коса.

Колкото и изненадващо да изглежда, те се промениха до неузнаваемост и дори посрещнаха деца. Да се каже, че момичето е претърпяло драстична промяна, няма какво да се каже. Тя се е превърнала в приятно изглеждаща зряла жена с елегантна руса коса, докато мъжът все още е с дълга коса.

Последните им семейни снимки разтопиха сърцата на всички, а потребителите на мрежата побързаха да оставят коментари като: ;

„Като две абсолютно различни двойки!“, „Неразпознаваеми!“, „Откога спим?“, „Времето променя всичко“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh