„Да изглеждаш толкова привлекателен на 53 години е незаконно!“ Провокативните снимки на Зета-Джоунс заслужават специално внимание

Катрин Зита-Джоунс забрави на колко години е и се показа в боди с дълбоко изрязване! 😮🫣Почитателите не можеха да откъснат очи от тази актриса! 🫣😍

Когато човек погледне Катрин Зита-Джоунс, е трудно да повярва, че тази красавица вече е на 53 години. Да се каже, че тя не изглежда на годините си, всъщност няма какво да се каже. Човек може само да се възхищава на непреходната ѝ красота и да се влюби безумно в тази емблематична актриса.

Тя доказа, че човек може да изглежда невероятно дори на 53 години. Съдейки по последните ѝ снимки, можем да кажем, че за такава красавица възрастта е просто число. Филмовата звезда допълни образа си със стилни слънчеви очила и интересна шапка.

Полуголото ѝ тяло веднага се превърна в тема за обсъждане. Милиони хора бързо я обсипаха с много хубави комплименти. Хората трудно могат да повярват, че на тази възраст една жена може да изглежда толкова невероятно и безупречно.

„Зашеметяваща точно такава, каквато е!“, „Безспорен победител сред иконите“, „Ако остарява, то само по този начин“, „Времето е минало покрай тази красота!“, „Деца далеч от екрана! Тук е твърде горещо“, „Тя няма представа какво е остаряване“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh