Двойката превръща водна кула от 1912 г. в най-зашеметяващата семейна къща, която можете да си представите

На пръв поглед това е обикновена водна кула, но когато се вгледате по-отблизо, пред вас се появява истинска къща-мечта! 🗼➡️🏠 Със съпруга ми превърнахме една стара водна кула в луксозно място за живеене! 🤩👏 Никой не вярваше в нас, докато не споделихме крайните резултати! 😮🤌 За снимките преди и след – вижте статията! 👇


Колкото и изненадващо да изглежда, превръщането на водни кули в къщи, ресторанти, хотели и дори лаборатории съвсем не е рядко явление. Особено често и широко разпространено е в Швеция, където въображението и творческият ум на хората не признават граници.


Абсолютно уникалната къща, за която ще говорим, е направена от водна кула, построена през 1912 г. От 80-те години на миналия век хората я използват като място за живеене, което осигурява прекрасна гледка и фантастични гледки. Ако се интересувате, тя е висока 28 метра и се намира на четвъртия етаж.


Сградата може да се похвали и с просторна градина, в която обитателите могат да отглеждат плодове и зеленчуци. Невероятно преживяване е да се насладите на изгревите и залезите оттук. В цялостния интериор преобладават светли студени цветове. Черно-белите картини по стените правят атмосферата още по-специална.


Площта му е 49 кв. м. Дневната плавно преминава в кухнята, която разполага с маса за хранене пред прозорците, които позволяват в помещението да нахлува повече светлина. Свещите и други уникални елементи на декора придават още по-голямо очарование на апартамента.


Светли неутрални цветове са избрани за спалнята, която разполага с голямо легло, а също и с черно-бяла картина. Тук могат да се видят вази с цветя и нощни лампички. Банята също заслужава нашето специално внимание.


Бихте ли искали да живеете тук?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh