Двойката преобразява радикално едностайния си апартамент и надминава очакванията на всички

Съседите наричаха стария ни апартамент 2️⃣1️⃣ кв. м „глезотия“, докато със съпруга ми не го преобразихме и не ги оставихме без думи! 🤩👏 В момента, в който го показахме след ремонта, те си поискаха думите обратно! 😉😁 Станахме интернет звезди, след като споделихме снимките преди и след, които можете да намерите в тази статия! 👇

Всички се подиграваха на съпрузите, когато отваряха вратата на апартамента си, чиято площ не надвишаваше 21 квадратни метра. Първоначално това предизвикало смях сред съседите, които нямали представа как новите собственици ще се нанесат и ще живеят там. Двойката обаче имала други планове.

Тъй като апартаментът изглеждаше напълно „гол“, с разпадащи се стени, без ремонт и вещи от първа необходимост, те нямаха друг избор, освен да започнат ремонта му веднага. Първоначалното му състояние оставяло много за предпочитане и буквално било невъзможно да се живее там. Затова те не губили време и започнали.

Тъй като коридорът бил само 7 кв. м, било взето решение да се „направи“ там и кухня. За стените било избрано класическото бяло, а таванът бил боядисан в сиви и зелени нюанси. За пода беше избран стандартен ламинат. Срещу входната врата е монтирана система за съхранение, в която са поставили пералня.

Може да се види и гардероб вляво от домакинската близост. Избран е бял кухненски комплект, който идеално се вписва в цялостния интериор. Хладилникът е малък и е скрит зад долните фасади. Над него се е появила микровълнова печка. До стената е разположена малка група за хранене.

Що се отнася до спалнята, тя разполага с голямо двойно легло с оранжева тапицерия. Леглото има и повдигащ механизъм, благодарение на който разполага с известно допълнително пространство за съхранение. Вляво от леглото има оранжеви арки с огледало, които създават специален ефект.

За банята са избрани два вида плочки и два вида боя. Изглежда, че това е най-добрият възможен вариант тук. Черните контрастни детайли тук са акценти. Също така, вместо обикновена вана, те са предпочели душ.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh