„Дебел и с посивяла коса!“ Ето какво са направили възрастта и годините с емблематичната актриса Кели Макгилис

По-добре седнете, преди да видите красавицата от „Топ Гън“ на новите й снимки! 😬😨 Актрисата, която имаше щастието да се снима редом с Круз, вече е неузнаваема! 🤐🤯 Тези, които полудяха по Кели Макгилис, сега искат да си върнат думите! 😉💯 За последните й снимки – вижте статията! 👇

Повечето зрители си спомнят тази легендарна холивудска актриса със забележителната ѝ роля в хитовия филм „Топ Гън“, където тя играеше заедно с Т. Круз. Никой не можеше да устои и да не се влюби лудо в нея още тогава. Поразителните ѝ сини очи и руса коса я превърнаха в най-голямото „влюбване“ на снимачната площадка.

Изминаха 37 години и на екрана Чарли вече изглежда напълно неузнаваема. Начинът, по който Макгилис се е променила, не убягва от вниманието на никого. Някои дори твърдят, че Круз би се ужасил, ако я види сега. Папараците не пропускат нито една възможност да заснемат актрисата, когато я забележат на публично място.

„За какво говорите? Тя изглежда невероятно за възрастта си“, „Времето не щади никого“, „Отне ми известно време да я разпозная тук“, „Любимата ни Чарли вече не е същата!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh