Дейвид и Виктория Бекъм разочароваха феновете с поведението си на ревюто на Jacquemus

„Махнете ръката си от такива части на тялото! Ти си на публично място!“ 🫣😲 Дейвид опозори себе си и съпругата си на някои снимки, разочаровайки феновете 😠 Просто вижте срамните снимки в статията 👇👇👇

Семейство Бекъм се появи на публично място и веднага изненада всички фенове. Когато Виктория се появява пред камерата, е трудно да осъзнаем, че тази нереална красавица вече е на 48 години и е майка на четири деца.

Няма думи, че стилът на Виктория е просто невероятно красив. Тя има перфектно чувство за стил, въпреки че е имало моменти, когато се е обличала странно. Но тя винаги изглежда перфектно.

Когато Виктория и съпругът ѝ Дейвид Бекъм се появиха на събитието на Jacquemus, те веднага се превърнаха в център на вниманието на всички присъстващи, но не на всички действията им се сториха приятни.

Въпреки факта, че Виктория не е млада, вече има бръчки, тя и съпругът ѝ се държаха като 18-годишни младежи. Всички забелязаха това и дори на кадрите се вижда колко странно се държи съпругът на Виктория. Феновете не харесаха поведението му. Какво ще кажете за това?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh