„Децата на Хубава жена са пораснали!“ Ето как изглеждат децата на Робъртс и Модър днес

Тя е на 37 години, когато посреща близнаците си! 😮😍 Робъртс щурмува мрежата, като показа вече порасналите си деца, чиито нови снимки можете да намерите в тази статия! 👇👇👇

Освен че е изключително успешна, световноизвестна и желана актриса, както и една от най-издигнатите и влиятелни фигури в индустрията, Джей Робъртс е и всеотдайна майка на три деца и грижовна домакиня.

Вече около две десетилетия двамата със съпруга ѝ са щастливо женени. Мъжът, който се превръща в най-голямата любов на Хубава жена, е Даниел Модър. Емблематичната филмова звезда често споделя ексклузивни снимки на партньора си и децата им.

Техните очарователни близнаци вече са навършили 18 години, докато най-малкият – Хенри, е все още на 16. Дълго време Робъртс ги криеше от очите на обществеността, като по този начин защитаваше и поддържаше личния им живот.

Робъртс често споделя впечатленията си за това как е станала майка на 30 години, като добавя, че се е сблъскала с несигурност и недоверие. Въпреки това всичко е минало добре, без усложнения и сега тя може да се наслаждава напълно на удоволствията на майчинството.

За да ги държи далеч от журналисти и папараци, двойката решава да се премести от Лос Анджелис в Сан Франциско с надеждата да отгледа по-добре децата си и да им помогне да започнат пътуване към себепознанието.

Те вече са пораснали и споделят невероятна прилика с двамата си родители. Робъртс винаги е до тях, за да им окаже непоколебимата си подкрепа. Поразителният им външен вид често предизвиква обществения интерес.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh