„Джеймс Бонд заслужаваше повече!“ Така актьорът Пиърс Броснан реагира на критиките към съпругата си

Феновете посъветваха Броснан да си намери по-добре изглеждаща жена след снимките от ваканцията на Кили! 😬🤬 Как изглежда съпругата на легендарния актьор по бикини предизвика фурор! 🤫🤯 „Какво е намерил в нея?“, „Време е да оставим този дебелак“ и подобни коментари удариха Джеймс Бонд! 💬Вижте скандалните снимки в тази статия! 👇

Вече повече от 2 десетилетия Броснан е във връзка с Кили Смит, от която отглежда двама наследници. Вярвате или не, видният и световноизвестен актьор вече е на 70 години. Двамата се срещат за първи път през 1994 г. и се женят през 2001 г., превръщайки се в една от най-примерните и трайни двойки в индустрията.

Съпрузите обаче често се сблъскват с критики и в по-голямата си част причината е нестандартният външен вид на съпругата му. Потребителите на мрежата оставят негативни коментари за наднорменото тегло на Кили, като споменават, че Джеймс Бонд (името на един от най-емблематичните му филмови герои) е заслужавал по-добра жена.

Ситуацията дори се влоши, когато в мрежата започнаха да се появяват нови папарашки снимки на Кийли по бикини. Тя се е отпуснала и теглото ѝ вече надхвърля 100 килограма. Известният актьор дори е споменал, че ѝ забранява да се подлага на операция за отслабване, както предлагат приятелите ѝ.

Цялата работа е в това, че той намира всичко в нея за съвършено и я обича безусловно.

„Ето как изглежда една щастлива жена!“, „Пари, слава, талант, но няма вкус за жени!“, „Най-важното е, че той е щастлив с нея. Завиждайте мълчаливо!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh