„Джони и Бебето: Зад кулисите!“ Нека хвърлим светлина върху истината за връзката на Патрик Суейзи и Дженифър Грей

Грей най-накрая нарушава мълчанието и „разправя“ за връзката си със Суейзи! 😱🤫 Тя откровено разказва за тайната им връзка по време на „Мръсни танци“ и това е нещо, което не всеки е готов да чуе! 🫢😲 Между другото, американската актриса току-що навърши 6️⃣4️⃣, така че нека я поздравим заедно! 🎉😚 Разберете всичко в тази статия! 👇

През далечната 1987 г. светът беше поразен от класиката „Мръсни танци“. Да кажем, че нито режисьорите, нито актьорският състав са очаквали такова голямо културно влияние и успех, какъвто ще има, няма какво да говорим. Легендарният филм издига кариерата на Джей Грей и П. Суейзи на ново ниво, превръщайки ги в истински легенди на киното.

Малцина знаят, че преди Грей дори С. Джесика Паркър и Ш. Стоун са се опитвали да се превъплътят в образа на Бейби, а Вл. Килмър е този, за когото първоначално се съобщава, че ще се моли на Джони. Преди емблематичните си роли те са си сътрудничили и преди, а Грей не веднъж е споменавал за хумора си.

„Патрик постоянно си правеше шеги с мен и с други хора. Не можех да се справя с това, въпреки че всичко беше с добро чувство за хумор“.

Всичко обаче се променя след появата им в „Мръсни танци“. По-късно, когато говори за Патрик, актрисата не пропуска случай да го опише като човек, който наистина защитава, силен е и отдаден на работата. Те често се извиняваха един на друг и двамата успяваха да стигнат до компромис.

Бюджетът на филма е 6 млн. долара, а приходите от него са 214 млн. долара и е голям успех.

„Патрик не може да бъде заменен от никого. Винаги ще бъдем признателни за неговите спомени и ще работим, за да създадем нещо свежо и уникално от тях“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh