„Добри гени от майката!“ Ето как изглежда порасналият син на Ума Търман на червения килим

„Рядката поява на сина ѝ предизвика вълнение!“ 😱Този път Ума се появи на червения килим не сама, а с порасналия си син💘🤩Можете да видите как изглежда той сега в article⬇️⬇️⬇️

Когато се проведе церемонията на 76-ия филмов фестивал и там присъстваха много различни знаменитости. Този път Ума Търман се появи на червения килим с порасналия си син. Тя уверено позира с него пред фотографите, изненадвайки всички присъстващи. Синът вече е възрастен и вече е холивудска филмова звезда, която гордо се появи пред журналисти на филмов фестивал.

И така, тази година Ума Търман се появи на събитието не сама, а с нея беше вече порасналият ѝ красив син. Той вече е на 21 години и се е превърнал в точно копие на майка си. Той веднага привлече вниманието на всички с привлекателния си външен вид и позитивното си отношение.

Освен това хората бяха изненадани да видят роклята, която Ума Търман беше избрала. За изпълнението си тя носеше прашнорозова рокля на Dior с червена пелерина и колие. Феновете бяха възхитени, когато ги видяха заедно на червения килим.

„Израснал е бързо“, „Изглежда страхотно“, „Колко е уверен!“, „Явно е копие на майка си“, пишат интернет потребителите.
Какво мислите за сина на Ума Търман?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh